Black On Black

flared jazz pants

Hi! Deze flared jazz pants heb ik een paar weken terug besteld op Missguided, maar door de hitte was het onmogelijk om het te dragen. Ik combineerde de jazz pants met een zwarte crop top, waar ik echt een dikke crush op heb! De brede v-hals, de drie kwart flared mouwtjes en de open rug: helemaal perfect! Ik draag mijn lievelings laarsjes van dit moment, niet goed te zien nu nog, maar daar komt binnenkort een aparte post over!

flared jazz pants

flared jazz pants

Outfit details
Crop top: Missguided
Jazz pants: Missguided
Ankle boots: Zara
flared jazz pants

flared jazz pants

theblogger

Ik ben zo blij dat het eindelijk weer een beetje is afgekoeld. Ik word echt een luiaard als het 30+ graden is in Nederland. Vooral de benauwdheid zorgt ervoor dat ik niet normaal kan functioneren. Daarbij wordt mijn 13 vierkante meter kamer een sauna en is slapen niet mogelijk. Een bijkomend voordeel van het afkoelen is dat ik weer black on black outfits kan dragen. Ik hou van zwart (okay, who doesn’t) en ik vind dat deze kleur mij vaak net iets meer class geeft.

Wat vinden jullie van black on black outfits?

7 Reacties

 1. september 22, 2016 / 2:28 pm

  Hele leuke outfit en het staat je ook heel mooi! Jammer dat ik wat klein ben, want ik vind vooral je broek heel tof!

 2. september 22, 2016 / 2:21 pm

  Tof! All black everything is sowieso never wrong ;-)

 3. september 22, 2016 / 10:39 am

  Love je outfit! Ik houd ook van all black outfits en heb vandaag toevallig ook een outfit met mijn flared jazz pants geplaatst :). Zulke fijne broeken zijn dat!

 4. september 21, 2016 / 8:36 pm

  Toffe outfit! Ik zie zulk soort broeken steeds vaker voorbij komen. Leuk!

 5. september 21, 2016 / 6:12 pm

  Classy! Vooral de achterkant vind ik heel mooi. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *