BROWN LEATHER SKIRT OUTFIT

brown leather skirt outfit

brown leather skirt outfit

Wauw, February it is. Het gaat zo snel allemaal. Ik zit eindelijk weer in een lekkere vibe en heb heel veel zin in de komende dagen. Gisteren ben ik met mijn mama outfit foto’s gaan schieten. Ik wilde jullie zó graag de brown leather skirt uit de vorige post laten zien, dat ik de kou maar even vergat. Het was het waard, want ik vind het resultaat mooi geworden. Ook al was het een shoot van minder dan tien minuten.  Yep, ik ben verliefd op het rokje.

brown leather skirt outfit

Buiten het rokje heb ik ook nieuwe sneakers. Stan Smiths. Lekker laat, want de hype is juist weg aan het ebben. MAAR, ik was toe aan nieuwe witte sneakers en deze waren lekker cheap, dus why not. Ik hou van witte sneakers. Je kan ze makkelijk combineren met bijna iedere outfit. Het afgelopen jaar had ik mijn witte allstars vaker aan, maar ze zijn niet ideaal voor een hele dag. Ik vind ze dan niet zo lekker zitten. Daarom zijn mijn Stan Smiths a better option!

stan smith

Deze week heb ik nog vrij, maar dat komt goed uit omdat het een druk weekje gaat worden. Vandaag is het laatste dagje met onze oude huisgenoot en morgen komt het nieuwe huisgenootje erin. Daarnaast begint donderdag Carnaval, dus dan ga ik weer lekker naar het zuiden om het te vieren! Yeay!

Volgens mij heb ik het nog niet gezegd, maar ik ben dol op koken! Ik ben dan ook van plan om vaker recepten te delen, voornamelijk gezonde, maar ook makkelijke recepten. Woensdag staat al eentje op de planning: Gevulde courgette met quinoa! Verder ga ik weer op de maandag, woensdag en zaterdag posten zoals eerst. Ik heb afgelopen daagjes genoeg vooruit kunnen werken, dus daar ben ik heel blij mee. Have a nice week guys!

OUTFIT DETAILS
Skirt – Zara 
T-shirt – Zara
Sneakers – Adidas
Watch – Daniel Wellington
Coat – Primark

25 Reacties

 1. september 6, 2016 / 12:16 pm

  Deze outfit is in één woord: perfectie. Wauw!

 2. februari 2, 2016 / 3:02 pm

  Ik vind zo’n rok echt heel gaaf! Hij staat ook heel mooi bij je haarkleur trouwens.

 3. februari 1, 2016 / 10:01 pm

  Mooi!!! Ik ben normaal altijd heel erg van het zwart, maar deze vind ik in het bruin echt heel erg gaaf.

 4. februari 1, 2016 / 8:38 pm

  Toffe outfit! En wat ben je een knappe meid!

 5. februari 1, 2016 / 8:16 pm

  Ik heb het rokje een aantal dagen geleden in het zwart gekocht, ben er echt gek op! Hij staat je goed!

 6. februari 1, 2016 / 8:14 pm

  De rok staat je goed. wel leuk in combinatie met de sneakers ik zou het zelf niet kunnen bedenken . Receapten delen is ook fijn. Ik persoonlijk hou ook van koken.

 7. februari 1, 2016 / 7:59 pm

  Leuke outfit, mooi rokje en de sneakers blijven leuk dus goede koop denk ik!

 8. februari 1, 2016 / 7:46 pm

  Ik vind je outfit zooo stoer! Echt een super mooie rok ook, ik heb er 1 die er heel erg op lijkt maar dan in suede!

  Xoxo Sabrina

 9. februari 1, 2016 / 7:41 pm

  Die rok.. wauw! Hele mooie outfit Valentina! Ben benieuwd naar de recepten die je gaat delen. :)

 10. februari 1, 2016 / 7:40 pm

  Héle toffe outfit!! Vind die sneakers heel gaaf in combinatie met je rok en shirt. Lekker stoer!

 11. februari 1, 2016 / 6:35 pm

  Wat een prachtige foto! Ik ben dol op leren rokjes en deze is dan net weer iets anders door de bruine kleur,. Zo mooi!

 12. februari 1, 2016 / 5:19 pm

  Prachtige rok, hij staat je heel leuk! Ik ben benieuwd naar de recepten die je gaat delen :) X

 13. februari 1, 2016 / 5:03 pm

  Wauw, wat een super mooie foto’s zeg! X

 14. februari 1, 2016 / 4:17 pm

  Zo mooie plek om deze foto’s te maken! Prachtige rok en mooi gecombineerd!

 15. februari 1, 2016 / 4:16 pm

  Echt een prachtige outfit en het staat je ook zo leuk! Heel mooi

 16. februari 1, 2016 / 12:46 pm

  Wat een super toffe rok! Staat je erg leuk :D xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *