Long time no B

copper trenchcoat

copper trenchcoat outfit

O god, hier zit ik dan een blog post uit te typen en het voelt zo vreemd. Zó vreemd, maar tegelijkertijd zo vertrouwd. Het voelt als na een lange vakantie thuis komen en thuis komen is fijn. Ik ben een lange tijd afwezig geweest op mijn blog (mijn laatste post ging over de Lente (!!)) en social media vanwege verschillende redenen. Alles wat ik daar over wil zeggen is dat ik blij ben om weer terug te zijn. Ik heb afgelopen weken hard gewerkt aan content en ik kan niet wachten om dit met jullie te kunnen delen.

Voor nu heb ik een outfit voor jullie met mijn favoriete item van dit moment: mijn nieuwe trenchcoat. En oh wauw.
De kleur, de stof, hoe het valt, alles is helemaal perf. Ik ben iemand die snel gek is op jasjes, maar bij deze was het liefde op het eerste gezicht. Het enige minpuntje is wel dat er nu al een laagje stof op zit.. Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar deze Nederlandse hittegolf frustreert me. Ik wil dat het op houdt, want het is tijd voor jasjes, laarsjes en laagjes. Who’s with me?

copper trenchcoat

copper trenchcoat

    Outfit details
Trenchcoat: Mango
Playsuit: Zara
Heeled sandals: H&M
Choker: Brandy Melville
Rings: Topshop

25 Reacties

 1. september 13, 2016 / 12:06 pm

  Prachtige trenchcoat en ook heel mooi gecombineerd! :)

  Sarah x

 2. september 6, 2016 / 10:05 am

  Die jas staat je echt prachtig! Mooie blog heb je ook, leuk dat je weer terug bent :)

 3. september 5, 2016 / 8:04 am

  woow prachtige outfit en wat heb je mooie lange benen!

 4. september 4, 2016 / 4:14 pm

  Hele mooie outfit! Ik ben gek op de schoenen, die staan al een hele tijd op mijn wishlist..

 5. september 2, 2016 / 1:59 pm

  Ik vind de Trenchcoat echt geweldig! Ik heb ‘m alleen tot nu toe nog niet bij Mango kunnen vinden :(

 6. september 2, 2016 / 7:09 am

  Leuk dat je weer terug bent met bloggen! Leuke outfit :)

 7. september 1, 2016 / 7:44 pm

  Wat een mooie look! Die jas is zo gaaf.

  Love,
  Dascha

  • september 1, 2016 / 7:13 pm

   Ik zou zeggen: Storm naar de Mango! Dat is in ieder geval wat ik afgelopen week gedaan heb:)

 8. september 1, 2016 / 5:45 pm

  Echt een prachtige jas! Leuke kleur ook :)

 9. september 1, 2016 / 5:18 pm

  Welcome back! Ben blij dat je er weer bent! Mooie outfit heb je gemaakt!
  Liefs,
  Elles

  • september 1, 2016 / 7:12 pm

   Super lief dat je dat zegt, ben ook echt heel blij om weer terug te zijn

 10. september 1, 2016 / 3:23 pm

  Wauw, prachtige outfit! Love de trenchcoat! Ik ben nog niet helemaal ready voor de herfst – te weinig kleding kuch kuch -, maar het lijkt me wel weer lekker. Van al dat warme word ik ook een beetje duf, liefs

 11. september 1, 2016 / 2:56 pm

  Geweldige outfit! Leuk dat je weer terug bent, ik ben van plan om je blog te gaan volgen.

 12. september 1, 2016 / 2:04 pm

  Wat heeft je jas een mooie kleur! De foto’s zijn ook super mooi geworden!!

 13. september 1, 2016 / 1:07 pm

  Welcome back :). Mooie jas, prachtige kleur! Ik ben ook helemaal klaar voor jasjes en laarsjes.

 14. september 1, 2016 / 1:05 pm

  Prachtig jasje! Kleur staat je heel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *