Over the knee

over the knee outfit

Hi there! I’m back with an outfit post! Waar is de zon vandaag? Gisteren was het echt prachtig weer. Ik kon eindelijk weer zonder dikke winterjas naar buiten. Jammer dat dat vandaag niet meer kan. Om van het prachtige weer te profiteren wilde ik meteen outfit foto’s maken.

Een tijdje terug heb ik deze panty gekocht in de Primark. Je ziet het niet zo goed, maar het zwarte gedeelte heeft een geribbeld patroon.  Het maakt je outfit meteen helemaal anders vergeleken met een normale 20 denier panty. Ik vind het combineren van een bomber jacket met een rokje of jurkje een hele leuke combi. Het maakt je outfit meteen wat sportiever. Wat vinden jullie van deze combi?

Ik ga straks naar Utrecht, ben nu nog in het zuiden bij mijn mama. Volgende week heb ik een tentamen, dus ik ga lekker met mijn huisgenootjes blokken. De tijd kan niet snel genoeg gaan, want volgende week vrijdag vertrek ik naar Londen! Ik heb er echt super veel zin in. Ik ben er nog nooit geweest, dus als jullie nog tips hebben hoor ik het graag!over the knee outfit

over the knee outfit

over the knee outfit

OUTFIT DETAILS
Skater Skirt – H&M
Suede T-shirt – Mango
Bomber Jacket – H&M
High Knee Panty – Primark
Boots – Vagabond

14 Reacties

 1. april 6, 2016 / 12:26 pm

  Oh wauw wat een mooie outfit. Een bomber combineren met een rokje is inderdaad erg leuk.
  Ik ben via via op je blog gekomen en vind het er erg leuk uit zien. Ik ga je gelijk even volgen :)

 2. april 6, 2016 / 11:17 am

  Super leuke outfit! Je hebt het zo leuk gecombineerd.

 3. april 5, 2016 / 8:16 pm

  Wat leuk die panty, kun je veel verschillende looks mee maken denk ik! Nice :)

 4. april 5, 2016 / 1:27 pm

  Staat je echt onwijs goed! Super leuke outfit, allemaal zo mooi :D

 5. april 5, 2016 / 10:24 am

  Wow, wat een gave outfit! Het jackje maakt het inderdaad wat sportiever en dat vinden wij heel goed passen!

 6. april 5, 2016 / 6:24 am

  Toffe locatie! Die bomberjack staat er echt leuk bij, en maakt het idd een stuk sportiever. <3

 7. april 4, 2016 / 6:28 pm

  Prachtige outfit, dit zou ik zo aantrekken. Jammer he dat het de ene dag zulk lekker weer is en de andere dag weer minder.. Ik kan niet wachten om weer zonder jas naar buiten te gaan. <3

 8. april 4, 2016 / 5:13 pm

  Erg mooie outfit, staat je echt goed. Ik vind de kniesokken helemaal tof bij jou. :-)

 9. april 4, 2016 / 4:50 pm

  Echt een hele leuke outfit heb je gecombineerd! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *